Aktivnosti - Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

Pretraga
Go to content

Main menu

Održan seminar sekcije mladih

Objavio Administrator in Obaveštenja · 10/3/2020 15:19:47Na temu „Jačanje transnacionalne administrativne saradnje, radi bolјeg pristupa informacijama za detaširane radnike u sektoru zdravstva i nege“, održan je seminar sekcije mladih Sindikata u okviru međunarodnog projekta, u periodu od 04.-07.marta 2020. godine u Banji Vrujci.
Predavanje je održala dr Dragana Petković Gajić, iz međunarodnog odelјenja Saveza Samostalnih sindikata Srbije, koja je učesnike seminara upoznala sa uslovima za slanje zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo, o kontroli slanja radnika na privremeni rad u inostranstvo, o Evropskom socijalnom paketu, kao i problemima iz perspektive detaširanih radnika.

Drugog dana, tema seminara bila je “Organizovanje i zadržavanje članova Sindikata”, te je o značaju definisanja strategije govorio Zoran Savić, predsednik Sindikata.

O samoj izradi strategije i osnovnim strateškim pravcima (cilј, akcija, akteri, cilјne grupe, resursi i podrška/partneri) učesnike seminara upoznala je Radmila Obrenović. Celokupan trening zaokružen je interaktivnim radionicama i praktičnim primerima.

Sekcija mladih Sindikata zahvalјuje se svim učesnicima seminara na podršci i učešću.

Predsednik sekcije mladih Sindikata
Miloš Subotić


POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
© Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije 2012/2017

Back to content | Back to main menu