Aktivnosti - Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

Pretraga
Go to content

Main menu

VEĆINA PRIMEDBI SINDIKATA UVAŽENA

Objavio Administrator in Obaveštenja · 19/9/2018 11:23:17Na današnjem sastanku koji je održan u Ministarstvu zdravlјa kome su prisustvovali državni sekretar prof. dr Berislav Vekić sa saradnicima i predstavnici reprezentativnih sindikata u delatnosti zdravstva na nivou Republike Srbije, razgovarano je o predlogu platnih grupa i platnih razreda za radna mesta u zdravstvu.

Resorno ministarstvo je uvažilo većinu primedbi koje su reprezentativni sindikati uputili. Razgovori povodom platnih grupa i platnih razreda se nastavlјaju.


Očekujemo uskoro i poziv za sastanak sa predstavnicima Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu radi razgovora o platnim grupama i platnim razredima za generička radna mesta.


Podsećamo da je predlog Sindikata za izmene platnih grupa i platnih razreda za generička radna mesta blagovremeno predat resornim ministarstvima radi dalјeg postupanja.


Štitimo prava svih zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti.
Očekuju nas i pregovori za zaklјučivanje novih Posebnih kolektivnih ugovora za delatnost zdravstva i delatnost socijalne zaštite.BUDI ČLAN,
BEZ JAKOG SINDIKATA NE MOŽEŠ UTICATI
NA POBOLjŠANјE SVOG RADNO-PRAVNOG I MATERIJALNOG POLOŽAJA!!!
© Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije 2012/2017

Back to content | Back to main menu