Aktivnosti - Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

Pretraga
Go to content

Main menu

POSEBNA ZAHVALNOST KOLEGAMA IZ CRNE GORE

Objavio Administrator in Obaveštenja · 25/8/2014 21:13:50
Tags: pomoćugroženimaSindikatzdravstvaUnijasindikataCrneore

                                         

Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije obaveštava svoje članove, da je Unija slobodnih sindikata Crne Gore donirala humanitarnu pomoć članstvu Sindikata pogođenom elementarnim nepogodama.

Ovim putem Sindikat izražava posebnu zahvalnost kolegama iz Crne Gore na iskazanoj solidarnosti prema članstvu Sindikata.
ZAHTEV ZA HITNO POVLAČENjE NEZAKONITE INSTRUKCIJE U VEZI ISPLATE OTPREMNINE PRILIKOM ODLASKA U PENZIJU ZAPOSLENIMA U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA

Objavio Administrator in Obaveštenja · 20/8/2014 15:02:15
Tags: Sindikatzdravstvaotpremninepenzijeisplatanezakonite
Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije zahteva od Vas, da po hitnom iostupku. a u skladu sa Vašim nadležnostima, naložite da se povuče nezakonita instrukcija Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje broj 121-1608/14 od 15.08.2014.godine, koja je upućena pokrajinskom fondu i svim filijalama Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Navedenom instrukcijom dato je apsolutno nezakonito obaveštenje u vezi visine isplate otpremnine prilikom odlaska u penziju zaposlenima u zdravstvenim ustanovama i to pozivajući se na član 119. stav 1. tačka 1) Zakona o radu kojim je propisano da je poslodavac dužan da isplati zaposlenom, U SKLADU SA OPŠTIM AKTOM otpremninu pri odlasku u penziju, NAJMANjE u visini dve prosečne zarade.

12. avgust - Međunarodni dan mladih

Objavio Administrator in Obaveštenja · 12/8/2014 21:05:03
Tags: SekcijamladihDanmladihmladiSrbija
Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije svim svojim članovima i svim mladima Srbije čestita NAŠ DAN ! U NAMA JE SNAGA I BUDUĆNOST SRBIJE

© Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije 2012/2017

Back to content | Back to main menu