Aktivnosti - Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

Pretraga
Go to content

Main menu

ODRŽANA SEDNICA REPUBLIČKOG ODBORA SINDIKATA

Objavio Administrator in Obaveštenja · 20/9/2019 13:09:40Na sednici Republičkog odbora Sindikata održanoj u četvrtak 19.septembra 2019. godine, pored predstavnika Sindikata, učešće su uzeli državni sekretar pri Ministarstvu zdravlјa prof. dr Berislav Vekić i predstavnici Jedinstvene sindikalne organizacije Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
Nakon uvodnog izlaganja i izveštaja o aktivnostima Sindikata, predsednik dr Zoran Savić reč je dao prof. dr Berislavu Vekiću koji je izvestio o najvažnijim pitanjima koja se tiču radno-pravnog i materijalnog položaja zaposlenih, povećanju plata, planovima resornog ministarstva vezano za povećanje broja izvršilaca, novom Planu mreže zdravstvenih ustanova i dr.

Zatim su članovi ROS-a i JSO RFZO imali priliku da prof. dr Berislavu Vekiću ukažu na probleme zaposlenih i postave pitanja na koja je dat odgovor.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo najvišem rukovodstvu Ministarstva zdravlјa i prof. dr Berislavu Vekiću na konstruktivnom dijalogu i omogućavanju da se čuje i reč zaposlenih.
Smatramo da zajedničkim snagama možemo iznaći najbolјa rešenja po zaposlene u zdravstvu.

© Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije 2012/2017

Back to content | Back to main menu