Aktivnosti - Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

Pretraga
Go to content

Main menu

U SKLADU SA PODNETOM INICIJATIVOM SINDIKATA OTPOČELI PREGOVORI ZA ZAKLjUČIVANјE NOVOG PKU ZA DELATNOST ZDRAVSTVA

Objavio Administrator in Obaveštenja · 19/10/2018 13:47:03Obaveštavamo Vas da su na podnetu Inicijativu Sindikata, otpočeli pregovori za zaklјučivanje novog Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina i jedinica lokalne samouprave.

Pregovorima su prisustvovali predstavnici Ministarstva zdravlјa, Ministarstva za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i predstavnici reprezentativnih sindikata na nivou Republike Srbije.

Postignuta je saglasnost da se pregovori inteziviraju, a sledeći sastanak je zakazan za narednu nedelјu.

Sindikat neće odustati od zahteva za pobolјšanje teksta ugovora, odnosno radno-pravnog i materijalnog položaja zaposlenih.
O najnovijim dešavanjima u delatnosti zdravstva bićete obavešteni putem našeg sajta i besplatne android aplikacije.


SVIM ČLANOVIMA ČESTITAMO DAN SINDIKATA

Objavio Administrator in Obaveštenja · 15/10/2018 09:49:48
Danas, 15. oktobra 2018.godine Sindikat obeležava svoj Dan, kada je pre 27. godina usvojen prvi Statut Sindikata. Ove godine domaćin je Južnobanatski okrug, a sednica Republičkog odbora Sindikata se održava u Vršcu. SVIM ČLANOVIMA ČESTITAMO DAN SINDIKATA, NASTAVLjAMO BORBU ZA VEĆE PLATE I BOLjE USLOVE RADA!

IZAŠAO JE 101. BROJ LISTA ZDRAVLJE

Objavio Administrator in Obaveštenja · 12/10/2018 12:37:22
ELEKTRONSKO IZDRANJE 101. BROJA LISTA ZDRAVLJE MOŽETE PREUZETI OVDE:

AKTIVIRAJTE ANDROID APLIKACIJU –BUDITE U TOKU SA NAJNOVIJIM DEŠAVANјIMA U ZDRAVSTVU I SOCIJALNOJ ZAŠTITI

Objavio Administrator in Obaveštenja · 9/10/2018 11:02:09
Dragi članovi, Podsećamo Vas da je na sajtu Sindikata http://zdravko.org.rs/ od sredine 2017. godine puštena u rad Android aplikacija, putem koje možete nakon instaliranja na Vašem mobilnom telefonu da dobijate obaveštenja o radu našeg Sindikata trenutkom objave. Instaliranje aplikacije za članove Sindikata je potpuno BESPLATNO. Sve što je potrebno da uradite je da na Vašem mobilnom telefonu uđete na aplikaciju PLAY PRODAVNICA, zatim u rubrici za pretragu ukucate SINDIKAT ZDRAVSTVA i potom kliknete na IKONU NAŠEG SINDIKATA I PREUZMETE APLIKACIJU. Pregovaramo o povećanju plata i povećanju broja izvršilaca! U toku su završni pregovori za određivanje platnih grupa i platnih razreda za zaposlene u zdravstvu i socijalnoj zaštiti, kao i za generička radna mesta. Otpočinjemo pregovore za zaklјučivanje novih Posebnih kolektivnih ugovora za delatnost zdravstva i delatnost socijalne zaštite. SAZNAJ U TRENUTKU PRAVU INFORMACIJU O SVOM MATERIJALNOM POLOŽAJU! BUDI ČLAN – JER SE SAMO SINDIKALNO ORGANIZOVAN MOŽEŠ IZBORITI ZA SVOJA PRAVA! Preuzmite BESPLATNU APLIKACIJU NAŠEG SINDIKATA BUDITE OBAVEŠTENI PRE SVIH O NAJNOVIJIM AKTUELNOSTIMA U ZDRAVSTVU I SOCIJALNOJ ZAŠTITI!

© Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije 2012/2017

Back to content | Back to main menu