Aktivnosti - Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

Pretraga
Go to content

Main menu

Sindikat produžio ekskluzivni ugovor sa univerzitetom Megatrend!

Objavio Administrator in Obaveštenja · 3/7/2019 14:53:21 SAMO ZA ČLANOVE SINDIKATA 50% POPUSTA NA ŠKOLOVANјE
i DODATNIH 50% POPUSTA DO 20. JULA 2019. GODINE!!!


Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije i Megatrend univerzitet su danas u prostorijama ovog renomiranog univerziteta potpisali ekskluzivan ugovor kojim se omogućava isklјučivo članovima našeg Sindikata i članovima njihove uže porodice (bračni drug i deca) POPUST ZA SVAKU GODINU STUDIRANјA OD NEVEROVATNIH 50%, UZ MOGUĆNOST OTPLATE NA RATE!

Menadžment Megatrend univerziteta je omogućio svim članovima Sindikata i članovima njihove uže porodice (bračni drug i deca) i DODATNI POPUST OD 50% ZA UPIS DO 20.JULA 2019.GODINE!!!
ZA STUDIJE KOJE TRAJU 4 GODINE, PLAĆA SE ČETVRTINA CENE!!!

Na fakultetima Megatrend univerziteta organizovane su strukovne i akademske, kao i specijalističke, master i doktorske studije iz više akademskih i naučnih disciplina.
Dragi članovi, imate jedinstvenu priliku da iskoristite još jednu u nizu privilegija koju vam nudi članstvo u Sindikatu zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije.

Dobrodošao je i svaki zaposleni u delatnosti zdravstva i socijalne zaštite, koji će učlanjenjem u Sindikat, steći mogućnost da se školuje ili da školuje članove uže porodice pod povolјnim uslovima.
Detalјnija uputstva o uslovima upisivanja Megatrend univerziteta po povolјnim uslovima, možete dobiti od predsednika sindikalne organizacije u vašoj ustanovi.

Svim polaznicima želimo puno uspeha u dalјem školovanju i usavršavanju.© Sekcija mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije 2012/2017

Back to content | Back to main menu